Chefsbiblioteket

Chefsbiblioteket Express Academy™ 20+E-KURSER FÖR CHEFER Ditt kunskapsbibliotek för chefsrollen. 50 timmars kunskap och arbetsmaterial. För snabb inskolning och för att varje chef och ledare hela tiden ska ha tillgång till avgörande kompetens- för framgång.

Chefsbiblioteket - Express Academy™ Kunskap precis när och där du behöver den Varför ett chefsbibliotek? En ledares kompetens och förmåga är avgörande – för såväl medarbetares välmående och prestation likväl som organisationens resultat. Det slår forskningen fast och med grund i det transformerande ledarskapet, som är en forskningsbaserad modell för vilka beteenden som ledare behöver uppvisa för framgång, så har vi plockat ut ett 20-tal e-kurser som bygger på kunskap och kompetens – med målet att få ett starkt ledarskap och välmående organisation på plats. Hur fungerar Chefsbiblioteket? Du köper ett årsabonnemang och får direkt tillgång till de dryga 20 e-kurser som ingår. Du kan göra din egen design och anpassa innehållet. Vi släpper löpande nya e-kurser som läggs till utbudet. Som administratör ser du direkt vem som har gjort vad, kan ta ut rapporter och analysera. Ledaranalysen™ ger vägledning Vi har byggt upp våra utbildningar med koppling till Ledaranalysen™ som ger en tydlig beskrivning av de olika kompetensområdena som chefer rent kommunikativt och beteendemässigt behöver vara starka i. Ledaranalysen™ ingår i Chefsbiblioteket och gör det möjligt att både analysera, planera och prioritera egen kompetens och utveckling. Chefskompetens - i rätt tid Pris från 298 per utbildning.

Chefsutveckling online Trygga resultat och välmående Att ha kunskap tillgänglig – precis när man behöver det kan vara avgörande. Inför ett utvecklingssamtal, inför en förhandling eller inför en presentation. Kunskap behöver repeteras och finnas tillhands – varje dag. Ledare som är kompetenta mår bättre och skapar bättre resultat. Kunskap just när du behöver Alla deltagare kommer åt alla kurser, men kan själva anpassa plan och genomgång till eget behov. Det går att gå e-kurserna flera gånger, hoppa över avsnitt som ej behövs, eller snabbspola just det som var och en behöver. - de främsta fördelarna Se resultat och analysera Som administratör kan du se vilka kurser som genomförts och vad som eventuellt inte genomförts, du kan ta ut rapporter och göra analyser. Blandamed andra aktiviteter E-kurser har en fenomenal fördel i att vara oberoende av tid och rum och kunna användas många gånger. Våra e-kurser innehåller därtill personliga handlingsplaner och andra självstudiematerial för att stärka effekten och för att ta lärandet vidare i vardagen: Till exempel workshopmaterial för att jobba vidare i gruppdiskussioner. Varumärkesbyggande I dagens snabbrörliga värld är det avgörande att vi agerar snabbt. Vi förväntas leverera -men då måste också organisationen leverera det vi behöver. Att inte ha kompetens och få tillgång när det behövs- är en avgörande varumärkesfråga.

20+ E-KURSER FÖR CHEFER Samtal ochmöten Utvecklingssamtal Lönesamtal Svåra samtal Presentationsteknik Effektiva möten Ledarskap Chefsskolan 1 – Att leda sig själv Chefsskolan 2 – Att leda andra Chefsskolan 3 – Att leda verksamheten Att leda i förändring Att leda och arbeta på distans Coachande ledarskap Målstyrning Just nu har vi följande e-kurser uppsatta i Chefsbiblioteket Du kan välja att använda alla kurser eller välja ut ett mindre antal. Totalt finns det 50 timmars kunskap och arbetsverktyg/ checklistor som ger grunden i ledarskapet. Kompetens Express AB Karlavägen 108, 115 26 STOCKHOLM telefon 08-441 81 00 e-post info@kompetensexpress.se webb kompetensexpress.se Att utveckla sig själv och andra Självledarskap Personlig effektivitet Effektivt lärande Handleda och utveckla andra Feedback och feedbackkultur Arbetsmiljö Arbetsmiljö för chefer 1 – Grundkunskaper Arbetsmiljö för chefer 2 – Casebaserad

RkJQdWJsaXNoZXIy Njc4MzU5